Gheorghe Flutur: „Nu îmi este indiferent ce se întâmplă cu Partidul Național Liberal. Toate la timpul lor”


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, prim vicepreședinte al PNL, a evitat să răspundă dacă își va depune candidatura pentru conducerea PNL în cadrul alegerilor interne care urmează să se desfășoare în partid.

Întrebat, vineri, în conferința de presă susținută la Consiliul Județean Suceava despre situația din PNL, Flutur a spus că nu s-a concentrat în ultima perioadă decât pe elaborarea proiectului de buget pentru 2017 pentru a putea fi finanțate prioritățile județului.

În ceea ce privește declarațiile unor lideri liberali care l-au indicat pe Gheorghe Flutur ca un posibil președinte național al formațiunii, liderul liberal sucevean a evitat să răspundă.

El a spus doar că nu îi este indiferent ce se întâmplă în partid.

„Nu îmi este indiferent ce se întâmplă cu Partidul Național Liberal. Toate la timpul lor”, a spus Flutur.

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a declarat, miercuri, că Gheorghe Flutur nu are contracandidat pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Suceava.

”Noi președinte avem, mai trebuie să organizăm alegeri”, a spus Lungu.

Și secretarul general al organizației județene PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a spus că Gheorghe Flutur nu are contracandidat pentru conducerea județeană a PNL Suceava.

El a arătat că în ședința din 4 martie a Consiliului Național al PNL se va stabili calendarul alegerilor interne din partid.

Unul dintre membrii comisiei de organizare, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a arătat că la prima întâlnire informală a Comisiei de Organizare a Convenției Naționale s-a propus  data de 17 iunie pentru organizarea Convenției Naționale a PNL și organizarea alegerilor județene până în data de 2 mai.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de