Vasile Mocanu: Mirela Adomnicăi va fi unul dintre cei mai buni prefecți ai Sucevei alături de Florin Sinescu


Intră acum și în grupul de

Liderul consilierilor municipali PSD Suceava, Vasile Mocanu, a apreciat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că prefectul numit, Mirela Adomnicăi, va fi unul dintre cei mai buni prefecți pe care i-a avut județul alături de Florin Sinescu.

”Doamna Adomnicăi, vă garantez, și știu ce echipă are în spate, va fi unul dintre cei mai buni prefecți ai Sucevei alături de Florin Sinescu care a fost unul dintre cei mai buni prefecți ai județului”, a declarat Vasile Mocanu.

El a arătat că Mirela Adomnicăi are pregătirea și experiența necesare pentru a ocupa această funcție cu rezultate foarte bune.

„A fi prefect nu înseamnă o răsplată, ci înseamnă o sarcină grea de dus ce presupune o competență și o cunoaștere a domeniului ceea ce în cazul colegei noastre Mirela Adomnicăi este perfect valabil”, a mai declarat Mocanu.

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, a fost numită, miercuri, în funcția de prefect al județului Suceava în locul lui Constantin Harasim care ocupă funcția din martie 2015.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de