Nici un candidat nu s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava

La concursul pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, prevăzut a se desfăşura în data de 9 martie 2017, nu s-a înscris nici un candidat.

Reamintim că postul de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava a fost scos la concurs, iar înscrierea candidaţilor trebuia să aibă loc până pe data de 2 martie 2017.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor care fac parte din Comitetul Director al spitalului, respectiv pentru funcţia de director medical al SJU Suceava urma să aibă loc în data de 9 martie 2017 şi consta într-o probă scrisă pentru verificarea cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie.

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat pentru NewsBucovina că postul de director medical a fost scos la concurs întrucât expira perioada de delegare de şase luni în această funcţie a medicului primar oncolog Doina Elena Ganea.

Rîmbu a spus că în condiţiile în care la acest concurs nu s-a înscris nici un candidat, după încheierea procedurii de organizare a concursului actual, se va lua o decizie în Consiliul de Administraţie al SJU Suceava.

Atribuţiile de director medical sunt în prezent exercitate, prin delegare, de medicul Doina Elena Ganea.

(Liliana Bujdei)