Nici un candidat nu s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava


Intră acum și în grupul de

La concursul pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, prevăzut a se desfăşura în data de 9 martie 2017, nu s-a înscris nici un candidat.

Reamintim că postul de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava a fost scos la concurs, iar înscrierea candidaţilor trebuia să aibă loc până pe data de 2 martie 2017.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor care fac parte din Comitetul Director al spitalului, respectiv pentru funcţia de director medical al SJU Suceava urma să aibă loc în data de 9 martie 2017 şi consta într-o probă scrisă pentru verificarea cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie.

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat pentru NewsBucovina că postul de director medical a fost scos la concurs întrucât expira perioada de delegare de şase luni în această funcţie a medicului primar oncolog Doina Elena Ganea.

Rîmbu a spus că în condiţiile în care la acest concurs nu s-a înscris nici un candidat, după încheierea procedurii de organizare a concursului actual, se va lua o decizie în Consiliul de Administraţie al SJU Suceava.

Atribuţiile de director medical sunt în prezent exercitate, prin delegare, de medicul Doina Elena Ganea.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de