Senatorul Ilie Niță: Pe lângă Sala Polivalentă, se vor mai construi și un bazin de înot acoperit și unul descoperit, precum și o parcare îndestulătoare


Intră acum și în grupul de

Senatorul Ilie Nita si deputatul Alexandru Baisanu sustin o conferinta de presa la Palatul Administrativ al Sucevei.

Ilie Niță:

”Daca se vrea se poate face ceva, atunci cand factorul politic si cel administrativ isi dau mana pentru a aduce fonduri la Suceava.

Pe lângă Sala Polivalentă, se vor mai construi și un bazin de înot acoperit și unul descoperit, precum și o parcare îndestulătoare.”

Alexandru Baisanu:

”Ii multumesc dlui Nita pentru demersurile sale. E foarte important sa ajutam Suceava si sportul din oras. Cu sala se pot face multe alte lucruri. Cert e ca proiectul nu e al vreo unuia dintre politicieni, ci e al tuturor sucevenilor. Aud de el de 12 ani.

Suceava e un municipiu sufocat. La foarte putini metri de centrul orasului incep terenurile ADS. Cu ce terenuri sunt si in Itcani am avea in plus peste 600 ha.

Suceava trebuie sa se extinda. Prin proiect de lege semnat de toti parlamentarii se poate trece in proprietatea Primariei Parcul Sipote si padurea Zamca.

Mai avem o tema la care am lucrat. Proiectul cu cele 30 de camine studentesti din tara. Avem garantii ca foarte curand va fi aprobat si la USV un camin.

Ar fi nevoie ca terenul pe care se va face caminul studentesc sa aiba deja in zona apa, canal si celelalte utilitati.”


Intră acum și în grupul de