PSD Suceava își va alege conducerea județeană în 27 mai. Până în 13 mai trebuie alese conduceri în organizațiile municipale și orășenești unde sunt interimate, inclusiv în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană PSD Suceava își va alege noua conducere în data de 27 mai, a anunțat, joi seara, președintele interimar al organizației, senatorul Ioan Stan, care a menționat că această decizie  a fost adoptată în Comitetul Executiv al partidului.

El a spus că vor fi alese conduceri, până în data de 13 mai, în organizațiile municipale și orășenești unde în prezent sunt interimate.

Astfel, vor fi alegeri în organizațiile municipale Suceava, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, dar și în orașele Gura Humorului, Salcea și Liteni.

Ioan Stan a spus că el va candida pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Suceava.

Stan asigură conducerea interimară a organizației județene PSD Suceava din vara anului trecut după ce fostul președinte al organizației, actualul deputat Cătălin Nechifor, a demisionat din funcție după ce în urma alegerilor locale PSD nu a reușit să câștige conducerea Consiliului Județean Suceava.

Conducerea organizației municipale PSD Suceava este asigurată, interimar, de consilierul județean Dan Ioan Cușnir, după ce în urma alegerilor locale de anul trecut fostul senator Ovidiu Donțu a demisionat din funcția de președinte din cauză că PSD nu a reușit câștigarea funcției de primar al municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de