Flutur și-a înscris candidatura pentru președinția PNL Suceava: Aștept cât mai mulți colegi să-și depună candidaturile pentru că așa e firesc


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al organizației PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Suceava la alegerile din 22 aprilie.

El a spus într-o conferință de presă că în cadrul Colegiului Director Județean al PNL Suceava de vineri au fost validate alegerile în 91 de organizații din județ făcute în ultima lună și că mai sunt 23 de organizații care să vină cu documentele având termen până în data de 14 aprilie.

„Pentru mine este un semn foarte bun. Alegerile de jos în sus în organizația PNL Suceava au mers într-un ritm foarte bun. În data de 22 aprilie vom avea conferința județeană de alegeri. Îmi anunț astăzi depunerea candidaturii la funcția de președinte al organizației județene PNL Suceava. Aștept cât mai mulți colegi să-și depună candidaturile pentru că așa este firesc”, a spus Flutur.

Totodată, președintele PNL Suceava a declarat că la Congresul din iunie al PNL vor participa 5000 de delegați din țară pentru alegerea noii conduceri a partidului.

”PNL trebuie să-și clarifice această chestiune a conducerii naționale, trebuie să-și clarifice linia doctrinară și trebuie să trecem la o adevărată opoziție, fermă, așezată și cu ținte precise”, a spus Flutur.

El consideră că după alegerile interne PNL va fi mai coerent în ceea ce privește opoziția față de actuala putere.

 


Intră acum și în grupul de