PNL Suceava și-a ales conducerea: Gheorghe Flutur-președinte. El este secondat de prim-vicepreședinții Ioan Bălan și Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană PNL Suceava și-a ales, sâmbătă, noua conducere, după fuziunea dintre PNL și PDL.

Președinte al organizației a fost ales pentru următorii patru ani Gheorghe Flutur care a anunțat că nu va mai candida pentru o funcție de conducere în conducerea națională  a PNL.

Prim vicepreședinți ai partidului au fost ales deputatul Ioan Bălan pentru strategii politice și comunicare, iar primarul Ion Lungu pentru domeniul politici publice.

Totodată, au fost aleși opt vicepreședinți coordonatori de departamente.

Astfel, Dumitru Pardău este vicepreședinte pentru strategii și relații politice, primarul Mihăiță Negură-vicepreședinte pentru Administrație publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și siguranța cetățeanului, primarul Adrian Popoiu- vicepreședinte pentru Politici economice, Mediul de afaceri, Dezvoltare regională, Fonduri europene, vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță-vicepreședinte pentru Politici în agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală, Vasile Tofan-vicepreședinte pentru Politici în educație, cercetare, cultură, minorități și sport, Vasilica Miron-vicepreședinte pentru Politici sociale, relații cu sindicatele, patronate, ONG și grupuri de cetățeni, Radu Surugiu-vicepreședinte pentru Politici în Sănătate, Ovidiu Doroftei-vicepreședinte pentru Imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt.

Trezorier al organizației rămâne Sorina Barbu, președinte al Comisiei de Arbitraj este Georgiana Tabarcea, iar președinte al CJRC este Corneliu Crăciunescu.

Din Biroul Permanent Județean al PNL Suceava mai fac parte ca membrii, Vasilică Băițan, Ilie Boncheș, Dan Chidoveț, Gheorghe Coroamă, Viorel Cucu, Grațian Gherghel, Dorel Guliciuc, Cristian Irimie, Decebal Isachi, Ioan Moraru, Tudor Plăcintă, Tiberiu Prodan, Gelu Puiu, Tudorel Titianu și Tudor Zdrob.

Parlamentarii PNL de Suceava, respectiv senatorul Dan Cadariu și deputații Angelica Fădor, Dumitru Mihalescul și Bogdan Gheorghiu fac parte, de drept, din Biroul Permanent Județean.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de