Cătălin Predoiu la Suceava: Promisiunile PSD sunt numai pe hârtie și le ține doamna Olguța în poșetuță și nu vrea să le arate că nu au de unde scoate acești bani

Liderul liberal Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Suceava că după doar patru luni de guvernare PSD se poate vorni de cifre ale dezastrului și că promisiunile electorale au fost doar pe hârtie.

Predoiu a spus că trecând vineri munții din județul Suceava a văzut un peisaj de iarnă și s-a întrebat că dacă tot ninge ca în decembrie ce ar fi dacă s-ar reface acum alegerile și ce ar auzi acum poporul.

„Dacă s-ar reface alegerile astăzi s-ar afla cifrele dezastrului PSD, ar afla că datoria publică a crescut la aproape 40 la sută din PIB, ar afla că România se împrumută, că investițiile sunt blocate, că promisiunile sunt doar pe hârtie și le ține doamna Olguța în poșetuță și nu vrea să le arate pentru că ponderea acelor promisiuni cu legea faimoasă de salarizare unitară se duce la aproape 25 de miliarde de lei și nu au de unde să scoată acești bani”, a spus Predoiu.

El a arătat că din acest motiv cei din PSD vin cu „tot felul de bazaconii” după ce se strâng la sediul central al partidului.

„Ba să schimbe cota unică, ba să acopere de nu știu unde deficitul la fondul de pensii, ba să arunce impozitarea globală, progresivă, pe gospodării, care majorează sarcina fiscală pe cetățeanul român”, a spus Predoiu.

El a mai declarat că acum PSD atentează la echilibrul statului prin legi făcute anapoda peste noapte.

„Când s-au potolit la furia străzii și au pus un ministrul cât de cât echilibrat, acum îl presează cu fel de fel de lucruri și nu se comportă cu un ministru al Justiției independent cum a știut să se comporte PNL”, a spus Predoiu.

El crede că dacă ar fi alegeri astăzi, liderul PSD, Liviu Dragnea nu ar mai avea nici minciuni să scoată din geantă.

„Din păcate toate aceste lucruri nu s-au spus cu forță de PNL la momentul potrivit”, a declarat Predoiu care a menționat că PNL a avut un program de guvernare foarte bun care acum stă într-un sertar.