AUDIO Vicepreședintele PNL Suceava Vasile Tofan despre neșansa PNL la lideri: Tăriceanu, expert în matrimoniale, Alinuța cu cumătria și Raluca, damă de salon


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL Suceava Vasile Tofan a generat, sâmbătă, prin discursul susținut în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean al PNL Sucedava, hohote de râs în sală când a vorbit de neșansa PNL și a dreptei în general în ceea ce privește liderii.

„Am avut ghinionul, neșansa, ca după fiecare episod de reușită să dăm cu oiștea-n gard, să terminăm și partidul și liderii, să o ia unul într-o parte și unul în alta”, a spus Tofan.

El a spus că după prima guvernare CDR, fostul președinte, Emil Constantinescu, a spus că l-a învins sistemul, iar fostul prim ministru, Victor Ciorbea, s-a făcut Avocat al Poporului, „dar este în slujba diavolului, a socialiștilor”.

El a arătat că după ce PNL a câștigat cu Alianța DA, fostul președinte Traian Băsescu și-a făcut un partiduleț cu care încurcă apele politicii, în timp ce fostul președinte PNL, Călin Popescu Tăriceanu, „expert în matrimoniale”, și-a făcut și el un partiduleț pus în slujba socialiștilor.

„Halal noroc am avut”, a spus Tofan.

El a mai povestit că s-a sunat din nou goarna în 2014, iar PNL și PDL au câștigat președinția României.

„Am ajuns numai la Cotroceni, la Palatul Victoria nu am reușit”, a spus Tofan.

„După ce am câștigat președinția, a rămas partidul fără conducător. Atunci, mai marii noștrii au spus „Jawohl herr President!”, am înțeles: domnișoara Alina, fată cuminte, inteligentă, tânără. Noi, vajnici bărbați o să o apărăm, nu cumva să-i fure Liviu sendvișul ori Victoraș să-i copieze temele. Ba mai mult, dacă o puneți pe Alina, mergem și la cumătrie. Am rămas cu cumătria. Politică de cumătrie. După ce s-a întâmplat în toamnă, Alina s-a dus acasă și partidul a rămas așa, iar s-au adunat mai marii noștri de la București. Măi fraților, ce facem? Cum ce facem? De data asta la Cotroceni era lumina stinsă. S-au adunat și a spus unul dintre ei: Știți fraților filiala cu cele mai bune alegeri la parlamentare? Până să răspundă, tot el dă răspunsul:Sibiu! Aaaa, mănușă. Dar cine e președinte la Sibiu? Cum, nu știi? Doamna Raluca. Fată finuță, damă de salon, mănușă ne vine. Au spus ai noștri bravi bărbați: Punem de o cooperativă și dacă nu ne umflă DNA-ul până la vară aia e!”, a mai arătat Vasile Tofan.

Ascultă mai jos intervenția lui Vasile Tofan.


Intră acum și în grupul de