Flutur identifică, plastic, greșeala cea mai mare a PNL în campania electorală: Am avut doi președinți, ca la olteni, cu doi șoferi în față, iar Dragnea a scăpat pe culoar singur


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că Partidul Național Liberal a greșit când a decis să continue cu conducerea prin doi președinți și nu a decis, așa cum a fost la Suceava, să rămână un singur președinte al partidului.

Flutur a spus în emisiune că o consecință a conducerii bicefale, „cu doi șoferi în față ca la olteni”, a fost rezultatul slab în alegerile parlamentare.

„Aveam copil cu două moașe și a rămas copilul cu buricul netăiat, erau doi președinți, ca la olteni, cu doi șoferi în față. Asta a fost marea greșeală a noastră. PSD a fost lăsat singur și Dragnea ieșea la tablă și explica el singur cum mărește pensiile și salariile și ce bine va fi”, a spus Flutur.

El a arătat că Liviu Dragnea a fost „scăpat pe culoar” și a jucat foarte bine partitura lui, dar că rezultatele guvernării nu se văd, iar guvernul „gâfâie”deja pentru că sunt niște probleme dacă economia nu va merge.

”Nu mă grăbesc să dau verdicte”, a spus Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de