Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, anunță că a oferit cadouri pentru copiii aflați în centrele de plasament


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz, președintele OFSD din municipiul Suceava,  împreună cu doamnele din organizație, a dăruit cadouri copiilor din Centrul de Plasament de Tip Familial ”Colț Alb” din Suceava, anunță parlamentarul printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, acțiunea a avut loc miercuri, 31 mai 2017, cu scopul de a sprijini copiii aflați în Centrele de Plasament și de a aduce un zâmbet acestor copii.

„Cadourile au constat în hăinuțe și alimente necesare copiiilor din centru. Doamna deputat Maricela Cobuz a discutat cu reprezentanții centrului și despre alte probleme cu care aceștia se confruntă. În calitate de medic pediatru a acceptat să fie alături de copii atunci când va fi nevoie”, precizează sursa citată.

În prezent, Centrul de Plasament de tip familial Colț Alb are în grijă 14 copii, cu vârste cuprinse între 7 și 20 de ani, notează Organizația Femeilor Social-Democrate din Municipiul Suceava care le urează ”La mulți ani” tuturor copiilor de ziua lor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de