Analist politic sucevean: Cei zero centimetri de autostradă din Moldova și lipsa unui program de dezvoltare a zonei, direct imputabile lui Băsescu. Dacă PMP nu se va disocia repede de Traian Băsescu se va scufunda odată cu el


Intră acum și în grupul de

Analistul politic sucevean Adrian Boteazatu consideră că PMP se va scufunda odată cu Traian Băsescu dacă nu se va disocia rapid de acesta care poate fi direct răspunzător pentru lipsa de dezvoltare a zonei Moldovei, care nu are autostrăzi, dar nici un program de reindustrializare.

„Părerea mea este că dacă PMP nu se va disocia, repede, de Traian Băsescu, va dispărea odată cu el”, a spus Botezatu în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV.

Intervenind telefonic în cadrul emisiunii în care invitat a fost vicepreședintele PMP Marian Andronache, Botezatu a spus că sărbătoarea centenarului Marii Uniri va fi un eșec pentru că și din cauza lui Traian Băsescu nu este ce sărbători.

”La o sută de ani de la Marea Unire, când Traian Băsescu a fost la putere zece ani ca președinte și nu știu câți ani ca ministru al Transporturilor, vom aniversa un mare eșec întrucât nu este nici o autostradă care să traverseze Carpații și zero centimetrui de autostradă în zona Moldovei, pe lângă lipsa unui program de reindustrializare a Moldovei. Sunt direct imputabile lui Traian Băsescu și dacă oamenii de calitate din cadrul PMP nu se vor disocia rapid, se vor scufunda odată cu Traian Băsescu”, a spus Botezatu.

Marian Andronache l-a contrazis pe analistul politic, susținând că nu Traian Băsescu poate fi acuzat de aceste lipsuri, ci toate guvernările de până acum.

„Nu putem discuta că Băsescu e vinovat că nu are Moldova autostrăzi. E din vina tuturor guvernărilor pentru că suntem lăsați ultimii”, a spus Andronache.

El a subliniat că PMP chiar a inițiat un proiect de lege pentru autostrada Iași-Tg. Mureș, iar imediat a apărut în oglindă și propunerea cu autostrada Suceava-Satu Mare.

„Să vedem modernizat măcar Roman-Suceava-Siret”, a spus Andronache.(N.B.)


Intră acum și în grupul de