Analist politic sucevean: Conducerea organizației județene PSD Suceava lucrează precum agenții secreți, în deplină conspirativitate


Intră acum și în grupul de

Analistul politic sucevean dr. Adrian Botezatu, a apreciat, joi, pentru News Bucovina, că organizația județeană Suceava a PSD „a căzut într-o mare secretomanie” și nu se cunosc obiectivele pe care le are PSD pentru acest județ.

El crede că și situația conflictuală de la nivelul conducerii centrale a PSD contribuie la această stare pentru că există un „război surd” pentru preluarea puterii după debarcarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului.

Botezatu a spus că obiectivele actuale ale PSD pentru județul Suceava sunt secrete, nefiind făcute publice publicului și că doar, din când în când, se anunță câteva decizii ale Guvernului.

„Conducerea PSD Suceava se comportă precum agenții secreți și lucrează în perfectă conspirativitate”, a spus analistul politic care a constatat că după alegerile parlamentare, PSD Suceava „a căzut într-o mare secretomanie”.

Botezatu a apreciat că situația actuală din PSD legată de conflictul generat de actul guvernării este o pregătire a câmpului de luptă în vederea preluării puterii după debarcarea liderului partidului, Liviu Dragnea, de justiție, el considerând că acestea se vor răsfrânge și asupra organizației județene PSD Suceava.

„Întreg PSD așteaptă debarcarea lui Liviu Dragnea de către justiție, reconfigurându-se centrele de putere în interiorul partidului. Dacă premierul Sorin Grindeanu supraviețuiește acestui conflict are șansa să preia partidului și să îl restructureze. Și la PSD Suceava urmează să fie promovată o nouă generație tânără și când spun asta nu mă refer la Cătălin Nechifor sau Maricela Cobuz”, a declarat Botezatu.

El a spus că se constată un paradox pe eșicherul politic românesc, marile bătălii fiind acum bătălii interne în partide.

„În USR, anonimul Nicușor Dan se luptă cu restul colegilor săi anonimi, în PNL se dau lupte pentru preluarea puterii de diferite grupuri, iar, mai nou, PSD a căzut în aceeași capcană. Numai în PMP, Traian Băsescu se luptă cu el însuși”, a conchis Adrian Botezatu.(Alin Dima)

 

 


Intră acum și în grupul de