Acasă Politica Nechifor, la România TV: Deși percepția generală este că actuala guvernare are...

Nechifor, la România TV: Deși percepția generală este că actuala guvernare are rezultate, analiza făcută este preventivă


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, la România TV că actual analiză a actului guvernării este preventivă pentru că un program de guvernare trebuie aplicat așa cum a fost adoptat și că întârzieri în implementarea unor măsuri pot avea consecințe.

Prezent în studioul România TV în timpul ședinței Consiliului Național Executiv al PSD care discută analiza implementării programului de guvernare, Nechifor a explicat că este important să fie urmărită aplicarea, la termenele stabilite, a fiecărei măsuri din programul de guvernare.

El a spus că deși guvernul este perceput ca un guvern care are rezultate, trebuie făcută o analiză preventivă a implementării programului de guvernare.

Nechifor a subliniat că PSD are curajul să își asume  asemenea analize pentru că românii au votat acest program, iar echipa care îl pune în practică poate să fie îmbunătățită.



El a reamintit că pe vremea când PDL era la guvernare s-au tăiat salarii și pensii și s-a crescut TVA, măsuri care nu se aflau în programul de guvernare, iar atunci liderii PDL nu au comentat aceste încălcări ale prorgamului.

Deputatul PSD de Suceava a mai spus că neaplicarea, la timp, a măsurilor prevăzute în programul de guvernare va putea genera consecințe.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version