PSD Suceava a montat un afiș în română și engleză la intrarea în parcarea subterană din centrul orașului pentru ca și străinii să înțeleagă cum trebuie procedat


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a montat, joi, un afiș în limbile română și engleză, la intrarea în parcarea subterană din centrul orașului pentru ca și străinii să înțeleagă care sunt procedurile în această parcare.

Liderul organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat într-o conferință de presă, că a constatat, că după mai mulți ani de la inaugurarea parcării din centrul municipiului, conducerea Primăriei a menținut același afiș în limba română cu procedurile care trebuie efectuate pentru a folosi această parcare.

El a spus că în condițiile în care municipiul Suceava ar trebui să fie un punct turistic important, iar parcarea subterană ar trebui folosită și de turiștii stăini care vin în municipiu, era normal ca regulile afișate să fie și într-o limbă de circulație internațională, cum este limba engleză.

În aceste condiții, PSD Suceava a realizat un astfel de afiș și l-a montat în locul celului care era postat până acum.

Mai mult, Cușnir a spus că în aceeași parcare subterană, toaletele erau inscripționate cu marker-ul cu textul ”Bărbați ” și „Femei”.

”Trebuie să știe Ion Lungu și Lucian Harșovschi că «Bărbați» și «Femei» nu înseamnă nimic, în nicio altă limbă, iar din acest motiv, pentru toalete, există semne valabile peste tot în lume”, a spus Cușnir care a menționat că PSD a lipit și semnele internaționale pe respectivele uși.

„Facem noi aceste mici modificări în locul celor care sunt plătiți din banii sucevenilor pentru a le observa și modifica”, a spus Cușnir.

El a subliniat că cel mai grav lucru, care arată disprețul edilior față de oameni este locul de parcare pentru persoanele cu dizabilități, loc pe care nu se poate parca din cauza popicilor.

„O persoană cu dizabilități, când vrea să parcheze, trebuie să se dea jos, să dea popicii deoparte și mai ales să fie foarte atentă la plecare să pună popicii la loc.Nicăieri,în țară și în lumea asta nu am mai văzut așa o bătaie de joc”, a spus Dan Ioan Cușnir.(N.B.)


Intră acum și în grupul de