Ludovic Orban, la Suceava: Suntem în război cu PSD pe toate fronturile față de toate porcăriile pe care vor să le facă. De fiecare dată inventează ceva nou


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Suceava, că PNL este în război cu PSD pe toate fronturile în condițiile în care, de la instalarea Guvernului Tudose au fost promovate mai multe inițiative care vor afecta grav societatea românească.

„Suntem în război cu PSD pe toate fronturile față de toate porcăriile pe care vor să le facă de la învestirea Guvernului Tudose. Din fericire au renunțat la impozitul pe cifra de afaceri, din fericire au renunțat la taxa de solidaritate, dar de fiecare dată inventează ceva nou și noi, de fiecare dată, trebuie să organizăm întreaga opoziție. Au inventat Ordonanța 4 pentru suprataxarea firmelor pentru cei care lucrează part-time și în acord. Acum așteptăm din partea Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituțională în baza sesizării formulate de noi care identifică cinci articole din Constituție care sunt încălcate de această ordonanță”, a spus Ludovic Orban.

El a declarat că Guvernul PSD a venit săptămâna trecută cu „un potop” de ordonanțe, iar PNL a sesizat Avocatul Poporului să le atace la Curtea Constituțională.

„Au venit cu potopul de ordonanțe de acum o săptămână. Neputând ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională, singura cale constituțională este prin Avocatul Poporului. Evident că ne-am adresat Avocatului Poporului pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor ordonanțe care sunt extrem de proaste pentru societatea românească pe motiv că din punct de vedere procedural nu s-au întrunit cele două Camere în sesiune extraordinară”, a spus Ludovic Orban.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de