(FOTO) Tăriceanu, după vizita în județul Suceava: Bucovina oferă o lecție de viață importantă despre ceea ce se poate realiza prin forțe proprii


Intră acum și în grupul de

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE, a apreciat, după vizita făcută în timpul vacanței sale în județul Suceava că Bucovina este o zonă superbă și care oferă o lecție importantă de viață despre ceea ce se poate realiza prin forțe proprii.

Tăriceanu a fost în mai multe zone ale județului Suceava, împreună cu Daniel Chițoiu, fiind însoțit de vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu și de președintele organizației municipale ALDE Suceava, senatorul Ilie Niță.

El a vizitat mai multe mănăstiri, dar și o herghelie de cai.

Președintele Senatului a arătat pe pagina sa de socializare că ultima etapă a scurtei vizite sale prin România a fost în Bucovina.

„Este o zonă superbă, cu oameni gospodari care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, odată cu amploarea pe care a luat-o turismul în zonă. Nu este vorba despre turismul de masă, cu hoteluri și stațiuni, ci de agroturism, bazat pe inițiativa unor mici antreprenori care și-au deschis pensiuni”, a scris Tăriceanu.

El a adăugat că în Bucovina a auzit povești de viață deosebite, cu oameni proveniți din familii și cu câte 10-15 frați și surori, care și-au făcut un rost: și-au deschis o pensiune sau o mică fermă.

„Oameni care muncesc de dimineața devreme, până seară târziu și care împreună au făcut Bucovina de astăzi. Românii din Bucovina oferă o lecție de viață importantă, despre ceea ce se poate realiza prin forțe proprii, prin ”noi înșine” cum au spus întemeietorii liberalismului din România”, a precizat Tăriceanu.

Sursa foto Facebook Călin Popescu Tăriceanu și Alexandru Băișanu


Intră acum și în grupul de