Liviu Dragnea a răbufnit la Sucevița: Oameni buni, avem o țară și nu mai vrem să fie jefuită. Avem dreptul să spunem ca miliardele de euro care se scot din țară să rămână în țară?


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răbufnit, vineri seara la Sucevița unde, în conferința de presă organizată după Comitetul Executiv Național al PSD a spus că vrea ca țara să nu mai fie jefuită.

Întrebat dacă firmele străine nu vor renunța la afaceri cu cei din România pentru că va trebui să-și mărească birocrația după introducerea TVA split, Liviu Dragnea a răspuns că România trebuie să-și vadă interesul de a recupera banii care acum ies din țară.

„Relația cu noi, noi cu bugetul nostru o putem discuta odată serios? Adică noi putem avea dreptul să spunem în România că miliardele de euro care se scot din țară să rămână în țară? Avem acest drept? Avem dreptul să putem vorbi de o autostradă care să meargă în Moldova dar care trebuie făcută cu bani? Opt miliarde la TVA, nu știu câte miliarde scoși din țară, miliarde pierdute prin altă parte. Vămi care de fapt nu sunt vămi. Intră camioanele în țară și s-a stabilit să vămuiesc unde vor ele, la Afumați de exemplu. Scrie pe hârtie că are 10 televizoare, are de fapt 100, iar când a ieșit, ce să vezi, are tot 10. Celelalte 90 au rămas pe undeva pe un câmp și noi ne tot găsim motive să spunem că nu avem voie să facem aia, nu e bine să facem aia că se supără nu știu care străin. Oameni buni, avem o țară și nu mai vrem să fie jefuită. Punct”, a declarat Liviu Dragnea care a și punctat discurul lovind cu palma în masă.


Intră acum și în grupul de