Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: Românii administrează calificativul „Nesatisfăcător” Guvernului PSD-ALDE în dreptul promisiunilor făcute


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu susține că Guvernul PSD-ALDE nu își îndeplinește promisiunile din campania electorală și că, în condițiile în care Bucovina este ignorată, chiar promisiunile angajate față de alte zone nu sunt respectate.

„Una dintre cele mai pitoreşti zone ale României, mă refer la Bucovina, unde trăiesc şi muncesc oameni vrednici, aspect arhicunoscut, continuă să fie ignorată de proiectele guvernanţilor PSD-ALDE. Şi asta, în pofida pelerinajelor politicianiste prin Suceava ale liderilor naţionali ai social-democraţilor. Intenţionat sau nu, cert este că din punct de vedere investiţional, Bucovina, în pragul Centenarului Marii Uniri, nu există pe harta României, pentru “marii dregători” PSD-işti de la Bucuresti”, consideră Gheorghiu într-un comunicat de presă.

El adaugă că mai trist este faptul că nu se ţin nici măcar de promisiunile angajate faţă de alte zone ale ţării.

„Toate făgăduielile electorale, pe zi ce trece, se transformă în fumigene psd-iste. Unul dintre miile de exemple la nivel naţional este şi construirea drumului expres pe ruta Ploiești – Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani. Licitațiile pentru studiul de fezabilitate și proiectarea drumului de aproape 330 kilometri bat pasul pe loc, deși au fost lansate de aproape un an.

Licitațiile cu o valoare totală de 29 milioane euro au suferit 15 amânări, până în prezent Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nereușind să atribuie niciunul dintre contracte. Practic, la mai mult de un an de la lansarea lor, licitațiile încă nu au fost atribuite, iar contractele sunt departe de a fi semnate”, arată deputatul.

 

El consideră că Guvernul PSD-ALDE, copleşit de propria nepricepere, lansează la greu fumigene politicianiste pe un model deja clasic, experimentat din iarnă cu ordonanța 13, când fumigena era problema condițiilor improprii din penitenciare, problemă care acum aproape că a dispărut din peisaj.

„Fumigenele care să ne dezbine și să ne diminueze interesul pentru subiectele politice au fost multiple, în ultima vreme: micii ungurești; implicarea lui Soroș în societatea civilă; ilegalitatea depunerii dosarului Roșia Montana la UNESCO; referendum constituțional legat de definirea familiei tradiționale, etc”, arată Gheorghiu.

 

El menționează că  proiectul drumului expres de mare viteză spre Moldova e unul dintre principalele proiecte ale României pentru finanțare în cadrul financiar european 2014 – 2020, program trecut deja de jumătatea planificării.

„În acest context, e de bun augur pentru sănătatea politică a societăţii noastre că românii încep să-i administreze ferm calificativul “Nesatisfăcător” Guvernului PSD-ALDE, în dreptul promisiunilor făcute”, mai arată Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de