Dan Ioan Cușnir a fost ales președinte al organizației municipale PSD Suceava. Liderul județean, senatorul Ioan Stan i-a dat un singur sfat: Nu tot ce zboară se mănâncă


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean Dan Ioan Cușnir a fost ales, sâmbătă, președinte al organizației municipale PSD Suceava.

El nu a avut contracandidat, fapt ce l-a determinat pe liderul organizației județene, senatorul Ioan Stan, să propună conferinței vot deschis, iar votul a fost acordat în unanimitate.

Stan l-a felicitat pe Dan Ioan Cușnir pentru alegerea în funcție și i-a recomandat să se consulte cu membrii organizației municipale și să stea aproape de conducerea județeană a partidului.

El i-a spus însă să țină cont de o vorbă din bătrâni că nu tot ce zboară se mănâncă.

„Câteodată trebuie să mai meditezi. Ești încă tânăr, văd multe în ochii tăi, dar este un proverb: Nu tot ce zboară se mănâncă”, a transmis liderul organizației județene PSD Suceava.

Ioan Stan a mai declarat că a apreciat activitatea lui Dan Ioan Cușnir ca președinte interimar al PSD Suceava când organizația a câștigat, după mult timp,  la alegerile parlamentare alegerile în aproape toate secțiile de votare din municipiu și și-a exprimat speranța că în 2020 PSD să câștige conducerea Primăriei Suceava pentru ca Suceava să nu mai fie un oraș „tras pe dreapta”.

 


Intră acum și în grupul de