Acasă Politica Dan Ioan Cușnir a fost ales președinte al organizației municipale PSD Suceava....

Dan Ioan Cușnir a fost ales președinte al organizației municipale PSD Suceava. Liderul județean, senatorul Ioan Stan i-a dat un singur sfat: Nu tot ce zboară se mănâncă


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean Dan Ioan Cușnir a fost ales, sâmbătă, președinte al organizației municipale PSD Suceava.

El nu a avut contracandidat, fapt ce l-a determinat pe liderul organizației județene, senatorul Ioan Stan, să propună conferinței vot deschis, iar votul a fost acordat în unanimitate.

Stan l-a felicitat pe Dan Ioan Cușnir pentru alegerea în funcție și i-a recomandat să se consulte cu membrii organizației municipale și să stea aproape de conducerea județeană a partidului.



El i-a spus însă să țină cont de o vorbă din bătrâni că nu tot ce zboară se mănâncă.

„Câteodată trebuie să mai meditezi. Ești încă tânăr, văd multe în ochii tăi, dar este un proverb: Nu tot ce zboară se mănâncă”, a transmis liderul organizației județene PSD Suceava.

Ioan Stan a mai declarat că a apreciat activitatea lui Dan Ioan Cușnir ca președinte interimar al PSD Suceava când organizația a câștigat, după mult timp,  la alegerile parlamentare alegerile în aproape toate secțiile de votare din municipiu și și-a exprimat speranța că în 2020 PSD să câștige conducerea Primăriei Suceava pentru ca Suceava să nu mai fie un oraș „tras pe dreapta”.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version