Gheorghe Flutur a fost desemnat candidat pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost desemnat, sâmbătă, candidat pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL la alegerile care se vor desfășura în 25 noiembrie la Cluj Napoca.

Prim vicepreședintele organizației municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat că în cadrul ședinței de sâmbătă a Ligii Aleșilor Locali din județul Suceava, președintele organizației a fost desemnat candidat la funcția de președinte național al Ligii Aleșilor Locali din PNL.

Harșovschi a spus că Gheorghe Flutur este cel mai potrivit  pentru funcția de președinte național al Ligii Aleșilor Locali din PNL.

„Cred că Gheorghe Flutur este, la ora actuală, cel mai potrivit ales local din PNL care să coordoneze activitatea Ligii Aleșilor Locali din PNL. El s-a impus în politică și în administrație prin tot ceea ce a făcut până acum și a demonstrat că este un foarte bun lider”, a spus liderul liberal sucevean.

El a mai declarat că dacă Gheorghe Flutur va fi ales în această funcție importantă, Suceava va fi reprezentată la vârf în PNL alături de deputatul Ioan Bălan care este acum vicepreședinte regional.

Harșovschi a subliniat că organizația PNL Suceava este una dintre cele mai puternice din țară și pentru că în fruntea acesteia se află lideri puternici.

În cadrul ședinței Ligii Aleșilor Locali din județul Suceava, primarul Sucevei, vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România a prezentat problemele cu care se confruntă municipiul Suceava, precum și previziunile negative ce vor afecta bugetul de investiții al administrațiilor locale odată cu aplicarea noilor modificări fiscale aprobate de Guvern.


Intră acum și în grupul de