Deputatul Emanuel Havrici va reprezenta România la Conferința Mondială a tinerilor parlamentari organizată în Ottawa-Canada


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Emanuel Havrici, va reprezenta România la cea de-a patra Conferință Mondială a Uniunii Interparlamentare a tinerilor parlamentari care se va desfășura în perioada 17-18 noiembrie la Ottawa în Canada.

Potrivit site-ului oficial al conferinței, tema din acest an a Conferinței este „Un loc pentru toți: tinerii parlamentari, vectori ai incluziuni”

România va fi reprezentată de doi parlamentari, respectiv senatorul PSD Roxana-Natalia Pațurcă și deputatul PSD Emanuel Havrici.

Această conferință a tinerilor parlamentari va examina în profunzime rolul tinerilor parlamentari ca vectori ai incluziunii politice, sociale și economice.

Conferința este organizată de Uniunea Interparlamentară și Parlamentul Canadei.

Temele supuse dezbaterii sunt participarea tinerilor în politică, migrația și integrarea socială și modelele de creștere economică.

Egalitatea de gen și tehnologiile digitale vor fi teme care se vor intersecta pe toate panelele de discuție, se mai arată pe site-ul evenimentului,

Conferința Mondială a Uniunii Interparlamentare a tinerilor parlamentari este un eveniment anual care adună sute de tineri parlamentari pentru a le oferi sprijin pentru acțiunile lor, să se apropie și să fie solidari și să-și coordoneze acțiunile pentru un interes comun.

 


Intră acum și în grupul de