Deputatul Bogdan Gheorghiu: Toate județele din nord-est au primit la un loc buget la transporturi cât s-a alocat doar județului Teleorman de unde e Liviu Dragnea. Vi se pare că e bine?


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, susține că regiunea Moldovei contribuie cu 86 de milioane de euro în plus față de ceea ce primește de la bugetul de stat, iar Guvernul PSD a alocat județelor din regiunea nord-est 3,8 la sută, în timp ce doar județul Teleorman a primit 3 la sută, iar Timiș 7 la sută.

„Parlamentarii suceveni, plecați cu votul sucevenilor în Parlament stau impasibili și li se pare firesc ce face domnul Dragnea care taie practic toți banii județului Suceava și îi cară la alte județe”, a spus Bogdan Gheorghiu în emisiunea Exclusiv 90 de minute.

El crede că parlamentarii PSD de Suceava „sunt preș în fața conducerii centrale” și nu se opun acestor acțiuni care sunt împotriva județului.

„La bugetul de transporturi ați dat 3,8 la sută la șase județe din nord-estul Moldovei și au dat 7 la sută Timișului și 3 la sută în Teleorman. Șase județe au cât Teleorman singur sau jumătate cât are Timiș vi se pare că e bine ce face domnul Dragnea?”, a întrebat deputatul liberal sucevean.

El crede că Liviu Dragnea disprețuiește întreg județul Suceava la pachet.

„Noi trebuie să stăm numai cu ruine în județ, nu avem nevoie de șantiere”, a spus Gheorghiu care crede că primele ruine prezentate turiștilor vor fi cele de la șoseaua de centură la care nu s-au alocat fonduri nici în acest an.

El a spus că în ciuda a ceea ce se spune, regiunea Moldovei contribuie cu mai mulți bani la bugetul central decât primește înapoi.

„Sunt 86 de milioane de euro în plus din regiunea Moldovei”, a arătat deputatul liberal care a mai criticat și modul în care actuala guvernare atacă firmele private pe care le acuză că nu-și plătesc contribuțiile în condițiile în care în topul datornicilor sunt firmele de stat.

El a exemplificat cu TVR, instituție căreia i s-au șters toate datoriile, iar acum au din nou datorii de un milion de euro.

 


Intră acum și în grupul de