Acasă Politica Flutur: Sunt convins că mulți suceveni care au votat PSD-ALDE regretă astăzi...

Flutur: Sunt convins că mulți suceveni care au votat PSD-ALDE regretă astăzi pentru marea minciună oferită. Transmitem un avertisment dur guvernanților care se joacă cu România


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni seara, la mitingul de susținere a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Mihai Tudose, că la aproape un an de la preluarea puterii de actuala majoritate, mulți suceveni care au votat PSD-ALDE regretă astăzi pentru marea minciună oferită.

„Dragi suceveni, dragi români, poate ar fi trebuit să ne pregătim de o manifestare, prima aici în piața asta să fie de Ziua Bucovinei. Și sunt convins că va fi, săptămâna viitoare. Din păcare văd că suntem nevoiți să ieșim în stradă pentru a ne spune păsurile, de data aceasta la nici un an din alegerile din decembrie 2016 foarte mulți români vor să-și exprime nemulțumirea față de promisiunile PSD ALDE, ce au promis și ce a ieșit până la urmă. Și sunt convins că mulți suceveni care au votat PSD – ALDE regretă astăzi pentru marea minciună oferită”, a spus Flutur.

Flutur a spus că la mitingul organizat în Piața Drapelelor Uniunii Europene din Suceava se transmite un avertisment foarte dur guvernanților care se joacă cu România.

„De ce aici? Pentru că dorim să tragem un semnal de alarmă exact din această piață simbol. Am luptat să fim membri ai Uniunii Europene, dorim să simțim avantajele UE, să respectăm cerințele UE și nu vrem să fim codașii UE. Sunt 10 ani de când am intrat. Cred că am o obligație, ca să nu spun un drept în plus. Am făcut parte la acea vreme dintr-un Guvern care ducea România în UE și ne-am luptat mult. Și e bine să aducem aminte populației avantajele intrării României în UE. Din păcate, actuala guvernare nu se ține de cuvânt și avem foarte multe lucruri de spus. Eu sper ca parlamentarii să-și dea seama ce se întâmplă și să trântească acest Guvern”, a declarat Gheorghe Flutur.



El a mai declarat că aproape un an de zile a așteptat să facă PSD ce a promis când a ieșit la tablă Dragnea și ai lui în campania  electorală.

„Faptul că astăzi am început să anunțăm că vom organiza un miting la ora 11 iar în această seară sunteți peste 1.000 de oameni în piața Uniunii Europene de aici din Suceava înseamnă că nemulțumirea este foarte mare. pentru mine ăsta este un semnal de mobilizare că a ajuns cuțitul la os”, a spus Flutur.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version