Gheorghe Flutur: Dragnea promitea frumos, la tablă, majorări. Au majorat prețul lemnului, gazul metan, curentul și alimentele


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni seara, la mitingul de susținere a moțiunii PNL împotriva Guvernului Mihai Tudose, că PSD nu a spus în campania electorală că majorările despre care vorbeau se refereau la alimente sau prețul combustibililor.

„Pentru că vă aduceți aminte ce au promis de frumos la tablă că majorează. Ce au majorat? Prețul lemnelor de foc cu 20% în această iarnă. De la 110 lei la 160 de lei metrul cub. Gazul metan, curentul, alimentele în piață. Sunt niște realități. Și cred că cei de față și alții trebuie să stați de vorbă cu cei care au avut opțiunea PSD. Dacă se uită pe fluturaș, nu la mine, și se uită în buzunar vor înțelege care este minciuna PSD-istă”, a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că liberalii vor fi exigenți cu actuala guvernare și vor cere demisia când nu respectă promisiunile.

„Vom fi exigenți cu guvernarea PSD-istă și vom cere în fața populației demisia de fiecare dată când nu se țin de cuvânt”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

 


Intră acum și în grupul de