Dan Ioan Cușnir: Guvernul PSD a făcut în acest an foarte multe pentru județul Suceava, de la pârtia de schi din Rarău la cea mai mare finanțare din țară pentru dezvoltare locală, de la fonduri pentru încălzire la modernizarea DN 18, iar parlamentarii PNL stau și critică


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, consideră că Guvernul PSD a realizat în acest an foarte multe lucruri în județul Suceava care erau necesare pentru locuitorii județului, dar a constatat că, cu toate acestea, parlamentarii PNL critică.

Cușnir a spus în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute că în acest an Guvernul PSD a finanțat în totalitate pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, iar opt drumuri județene prin PNDL sunt finanțate în totalitate de actualul guvern al României.

„Localitățile din Suceava au primit cele mai mari sume prin PNDL, 930 de milioane de lei, iar cele mai multe proiecte mergând la localități cu primari PNL, ceea ce înseamnă că acordarea acestor proiecte și punctajul nu a avut niciun criteriu politic”, a spus Cușnir.

El a adăugat că din câte a înțeles, aproape toate proiectele sunt semnate și sunt date spre finanțare.

„Suceava are cele mai multe proiecte finanțate de acest guvern”, a spus liderul social-democrat sucevean.

El a subliniat că tot acest guvern PSD „hulit de parlamentarii PNL și Gheorghe Flutur, cu ipocrizie și demagogie”, a aprobat acordarea de 4 milioane de lei pentru căldură la Suceava și 3,5 milioane de lei la Vatra Dornei.

„Când era Gheorghe Flutur și PNL la putere tot ce auzeau primarii PSD era <post și rugăciune>”, a spus Cușnir.

El a mai declarat că 75 de milioane de lei sunt alocați la CNAIR pentru centura Sucevei.

„Se depun eforturi pentru finalizarea șoselei de centură a Sucevei și când parlamentarii PSD spun că se depun eforturi așa este. Cei de la PSD când promit ceva fac. Unii fac efoturi pentru finalizarea șoselei de centură și alții stau și critică”, a spus Cușnir.

El a adăugat că a constatat că tot ce se face în județ nu este bine din punctul de vedere al PNL.

„Nu văd nici pe Gheorghe Flutur, nici pe parlamentarii PNL, pe Angelica Fădor care e din Iacobeni să spună că e aproape finalizat drumul din Iacobeni până la Borșa. Orice se întâmplă nu e bine deși se termină drumul care face legătura între Bucovina și Maramureș”, a spus Cușnir.

El consideră că a venit vremea ca toți să pună umărul, fie că e de la PSD sau PNL și să fie interesați ce se întâmplă bun pentru localitate sau județ și să nu se mai încerce să se câștige politic din orice acțiune.

„Vine Centenarul, umplem județul cu pancarte cu Centenarul, cu Bucovina-100. Să lăsăm fanfaronada deoparte și festivismul ieftin și să ne apucăm de treabă”, a spus Dan Ioan Cușnir.

 


Intră acum și în grupul de