Senatorul Ioan Stan a prezentat, la Sucevița, beneficiile aduse județului Suceava de guvernarea PSD: Cea mai mare sumă pe PNDL, dotări la Spitalul Județean, pârtia de schi din Rarău. Urmează finalizarea centurii Sucevei, începerea centurii Rădăuțiului și drumul expres Siret-Pașcani


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației Județene Suceava, senatorul Ioan Stan, a prezentat, joi, în cadrul Comitetului Executiv al PSD Suceava beneficiile pe care guvernarea social democrată le-a adus direct județului Suceava.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a spus că aceste beneficii sunt concretizate, de exemplu, prin cea mai mare sumă primită de județ pentru proiectele destinate dezvoltării locale, inclusiv pentru modernizarea a opt drumuri județene, prin reabilitarea infrastructurii rutiere, respectiv DN 18, DN17 A, prin salvarea de la intrarea în incapacitate de plata a primăriilor din Brodina, Moldovița, Straja și Ulma, prin dotarea Spitalului Județean Suceava cu un computer tomograf de ultimă generație și finanțarea construcției Spitalului Municipal Fălticeni, prin găsirea unor soluții pentru menținerea activităților de la Salina Cacica și Mina de uraniu Crucea, prin finanțarea totală a lucrărilor pentru pârtia de schi de la Câmpulung.

„Și în acest an guvernarea social-democrată e preocupată de investițiile în județul Suceava. Va fi finalizată șoseaua de centură a Sucevei, va fi finalizat Spitalul Municipal Fălticeni vor fi demarate procedurile pentru începerea lucrărilor la șoseaua de centură a Rădăuțiului și a drumului expres Siret – Pașcani. Vor fi demarate lucrări ce determină creșterea potențialului turistic al județului precum modernizarea bazei Salvamont din Vatra Dornei investiție deja aprobată de Ministerul Turismului”, a spus Ioan Stan.

 

Liderul PSD Suceava a apreciat  că prezența într-un număr atât de mare, de peste 200 de membri, la Comitetul executiv județean al PSD Suceava și unitatea în opinie a acestora arată forța pe care PSD Suceava o are, iar prezența la Cex a președintelui partidului demonstrează recunoașterea la nivel național a acestei forțe și reprezintă o premiză a implicării mai consistente a guvernării social-democrate în dezvoltarea județului Suceava, se mai arată în comunicat.

 


Intră acum și în grupul de