Liderul național al aleșilor locali din PNL, Gheorghe Flutur, despre schimbările de Guvern: Toată această înlocuire prea deasă afectează bunul mers al țării


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii aleșilor locali din PNL, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că înlocuirile dese ale guvernelor nu fac bine bunului mers al țării.

„Orice instabilitate dăunează mersului unei țări, mai ales într-o perioadă în care ai de făcut absorbție și ești la jumătatea acestui exercițiu financiar comunitar”, a spus Flutur într-o conferință de presă.

El a adăugat că nu este simplu ținând cont că este nevoie de atragere de proiecte cu finanțare europeană și că situația actuală nu poate fi benefică.

Flutur a făcut referire la situația Consiliului Județean Suceava care așteaptă ghidurile  pentru a vedea dacă autoritatea județeană este sau nu eligibilă pentru a promova un proiect de realizare a unui nou terminal pentru Aeroport și toate schimbările determină să nu se poată obține un răspuns într-un timp rezonabil.

„Puteau fi mai repede rezolvate niște probleme. Cu cine vorbești? Când se dă OK-ul?”, a întrebat liderul aleșilor locali din PNL.

El a mai spus că pentru cei din administrația locală este dificil pentru că nu se știe care este interlocutorul cu care să fie discutate anumite probleme.

„Toată această înlocuire prea deasă afectează bunul mers pentru că nu apar anumite reglementări, nu știi cine este interlocutorul cu care să vorbești. Nu e deloc benefică”, a spus Flutur.

El a subliniat că este afectată și imaginea țării și modul în care se vede din afară stabilitatea țării.

 


Intră acum și în grupul de