Acasă Politica Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu: Prin măcelărirea legislației penale în interes...

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu: Prin măcelărirea legislației penale în interes propriu, PSD a decis ieșirea României din UE și NATO


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, susține, într-un comunicat, că este deja o certitudine hotărârea PSD de a măcelări legislația penală în interes propriu, în contradicție flagrantă cu normele și valorile Uniunii Europene.

„Legislația penală pe care o va adopta PSD este incompatibilă cu statutul de membru al UE și al NATO. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PSD nu a vorbit alegătorilor nimic despre eliberarea a peste 4.000 de deținuți din penitenciare, inclusiv cei condamnați petru acte violente, violuri, etc, nu a spus nimic despre crearea de imunități de castă financiare și penale, și de asemenea nimic despre scoaterea României din Uniunea Europenă și din NATO. PSD a folosit escrocherii electorale pentru a ajunge la putere, a mituit cu sume ridicole categoriile defavorizate, pentru ca mai apoi să înceapă demolarea statului de drept”, explică parlamentarul liberal sucevean.

El consideră că Partidul Național Liberal a identificat corect soluția pentru oprirea derapajelor PSD prin solicitarea declanșării alegerilor anticipate, președintele Iohannis având posibilitatea desemnării unui premier onest, nedigerabil pentru PSD , care să determine chemarea alegătorilor la urne.

 

„Acțiunea PSD de scoatere a României din Uniunea Europeană și NATO ar fi cea mai mare catastrofă geopolitică și economică pe care românii o pot trăi, însemnând încă 50 de ani de instabilitate, subdezvoltare și sărăcie cruntă. PSD a demonstrat că nu știe să guverneze ci doar să demoleze. Acum 100 de ani oamenii politici români au creat o țară, pe care astăzi PSD o distruge bucată cu bucată. Rușine PSD!”, se arată în finalul comunicatului semnat de deputatul PNL Suceava, Bogdan Gheorghiu.(N.B.)



 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version