Corneliu Popovici și grupul care a semnat Memoriul transmis conducerii centrale a PMP, considerați „foști colegi” de Consiliul Executiv Județean al PMP Suceava


Intră acum și în grupul de

Biroul de presă al PMP Suceava a anunțat, sâmbătă, că în cursul zilei de vineri s-au reunit la Pojorâta 22 de membri ai Consiliului Executiv Județean al organizației  unde au discutat  situația internă din organizație fiind criticată atitudinea unor „foști colegi” care au adoptat atitudini ce au afectat grav imaginea PMP.

Potrivit comunicatului de presă ședința de Consiliu Executiv Județean (CEJ) al PMP Suceava a fost convocată de Eugen Tomac, președinte interimar al organizației județene și s-a desfășurat în prezența a 22 membri CEJ, iar invitat a fost Gabriela Dobrotă, vicepreședinte național al PMP.

În ședință a fost aprobată contestația depusă de consilierii locali PMP Milișăuți și s-au validat Consiliile Executive Locale din localitățile unde s-au desfășurat recent alegeri.

„De asemenea, s-au discutat recentele probleme interne apărute în partid, cauzate de ultimele manevre politice ale unor foști colegi care au înţeles să își desfășoare activitatea în afara limitelor jocului democratic și au adoptat atitudini și comportamente denigratoare care au afectat grav imaginea PMP. CEJ-ul va lua o decizie după ședința de Consiliu Executiv Național PMP care va avea loc în data de 2 februarie a.c”, se arată în comunicat, fiind făcută astfel trimitere la Memoriul semnat de fondatorul organizației, Corneliu Popovici și 64 de șefi de organizații din județ în care se cere retragerea sprijinului politic pentru Marian Andronache și Constantin Munteanu pentru că nu au respectat deciziile ale CEJ.

Totodată, ședința Consiliului Executiv Județean a fost urmată de o întâlnire a membrilor acestuia cu toți președinții de Organizații PMP, consilierii locali, primarul și viceprimarii din zona Câmpulung Moldovenesc–Vatra Dornei.

„La întâlnire au participat și alți președinți de organizații din județ în semn de susținere pentru candidatura la șefia partidului a viceprimarului Mun. Suceava, vicepreședinte PMP la nivel național, Marian Andronache. Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă de lucru, fiind discutate aspecte organizatorice legate de Alegerile pentru conducerea Organizației Județene PMP, care vor avea loc în data de 10 martie a.c. Și-au declarat susținerea pentru candidatura lui Marian Andronache: membrii CEJ prezenți, președinții filialelor PMP participanți la ședință, primarul comunei Pojorîta-Bogdan Codreanu, viceprimarul comunei Pojorîta-Vladimir Cârlioanță, viceprimarul comunei Moldovița–Romeo Cocerhan, viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei–Radu Reziuc, precum și toți consilierii locali din localitățile din Bucovina de Munte”, se precizează în comunicat.


Intră acum și în grupul de