Consiliul Executiv Judetean, primarul de Pojorata, viceprimarii și majoritatea consilierilor locali il sustin pe Marian Andronache la șefia PMP Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

 

Vă aducem la cunoștință că în data de 26.01.2018 a avut loc ședința de Consiliu Executiv Județean (CEJ) al PMP Suceava, în prezența a 22 membri CEJ și având-o ca invitat pe doamna Dobrotă Gabriela, vicepreședinte PMP la nivel național.

Ședința a fost convocată de către președintele interimar al Organizației, dl. deputat Eugen Tomac, la Pojorîta, în urma deciziei CEJ de a-și desfășura ședințele în cât mai multe zone din județ, unde să aibă discuții și cu membrii filialelor din zonele respective. În cadrul ședinței s-a aprobat contestația depusă de consilierii locali PMP Milișăuți și s-au validat Consiliile Executive Locale din UAT-urile unde s-au desfășurat recent alegeri.

De asemenea, s-au discutat recentele probleme interne apărute în partid, cauzate de ultimele manevre politice ale unor foști colegi care au înţeles să își desfășoare activitatea în afara limitelor jocului democratic și au adoptat atitudini și comportamente denigratoare care au afectat grav imaginea PMP.

CEJ-ul va lua o decizie după ședința de Consiliu Executiv Național PMP care va avea loc în data de 2 februarie a.c.

Ședința Consiliului Executiv Județean a fost urmată de o întâlnire a membrilor acestuia cu toți președinții de Organizații PMP, consilierii locali, primarul și viceprimarii din zona Câmpulung Moldovenesc–Vatra Dornei. La întâlnire au participat și alți președinți de organizații din județ în semn de susținere pentru candidatura la șefia partidului a viceprimarului Mun. Suceava, vicepreședinte PMP la nivel național, Marian Andronache.

Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă de lucru, fiind discutate aspecte organizatorice legate de Alegerile pentru conducerea Organizației Județene PMP, care vor avea loc în data de 10 martie a.c.

Și-au declarat susținerea pentru candidatura lui Marian Andronache: membrii CEJ prezenți, președinții filialelor PMP participanți la ședință, primarul comunei Pojorîta-Bogdan Codreanu, viceprimarul comunei Pojorîta-Vladimir Cârlioanță, viceprimarul comunei Moldovița–Romeo Cocerhan, viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei–Radu Reziuc, precum și toți consilierii locali din localitățile din Bucovina de Munte.

 

Biroul de presă al PMP Suceava


Intră acum și în grupul de