Lider PSD Suceava, apreciază modul în care Gheorghe Flutur abordează actualul mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava: Vom avea mai multe unanimități pentru că ține cont de opiniile PSD


Intră acum și în grupul de

Un lider al organizației județene PSD Suceava, consilier județean, a apreciat modul în care Gheorghe Flutur a abordat mandatul de președinte al Consiliului Județean Suceava subliniind că acesta a devenit mult mai receptiv la opiniile consilierilor și că ține cont și de pozițiile exprimate de PSD.

Astfel, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate Suceava, consilierul județean Oana Elena Pintilei, a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute că unanimități la votul în Consiliul Județean Suceava vor fi mai multe pe parcursul acestui mandat în condițiile în care a constatat că președintele Gheorghe Flutur ține cont de opiniile consilierilor PSD.

„Cred că este un semn bun, nu pentru grupul PSD ci, mai degrabă, pentru domnul Gheorghe Flutur”, a spus Pintilei în emisiune.

Ea a reamintit de administrația anterioară a lui Gheorghe Flutur, din perioada 2008-2012 arătând că în primul mandat de președinte al CJ Suceava, Flutur niciodată nu ținea cont de amendamentele PSD și nu exista ședință cu discuții foarte aprinse și puncte de vedere de care niciodată nu ținea cont.

Pintilei a arătat că apoi, în administrația Cătălin Nechifor din perioada 2012-2016, când PSD nu era majoritar, prin discuții, negocieri, „așa cum e și firesc să se întâmple”, se reușea ca marea majoritate a proiectelor să treacă cu unanimitate.

„Probabil că domnul Flutur a învățat ceva din acea perioadă și și-a dat seama că modul în care dumnealui a abordat situația în perioada 2008-2012 și cum a și început acest mandat,  când nu a contat nimic din ceea ce noi am susținut”, a spus consilierul județean.

Ea a subliniat că se bucură că între timp președintele CJ Suceava a învățat ceva.

„Chiar avem puncte de vedere, chiar avem amendamente care sunt luate în calcul”, a spus Pintilei.

Consilierul județean PSD a mai arătat că există comisiile de lucru din care fac parte consilierii PNL și PSD, iar dacă aceste comisii își fac treaba așa cum trebuie, rezultatul este că vor fi unanimități, pentru că lucrurile trebuie reglate în cadrul comisiilor când sunt aduse amendamente și se găsește varianta cea mai potrivită.

„Consilierii județeni PSD sunt la fel de exigenți, la fel de activi și la fel de atenți”, a spus Pintilei.

Ea a apreciat însă modul de lucru al lui Gheorghe Flutur.

„Eu vreau să apreciez faptul că domnul Flutur a învățat puțin să fie mai maleabil, să țină cont de opiniile consilierilor județeni PSD pentru că de aia suntem și noi acolo, ca să spunem puncte de vedere care pot, în final, contribui la îmbunătățirea acelui proiect de hotărâre”, a explicat Oana Pintilei.

Consilierul județean PSD consideră că lucrurile trebuie să se deruleze în acest mod în interesul sucevenilor.

„Interesul sucevenilor trebuie să fie principalul obiectiv care să ne ghideze activitatea indiferent de grupul din care facem parte”, a conchis Oana Pintilei.  (N.B.)


Intră acum și în grupul de