Un proiect european ce își propune înființarea a 45 de întreprinderi non- agricole în regiunea Nord Est cu finanțare nerambursabilă de 178.000 de lei pentru fiecare beneficiar, va fi lansat la Suceava


Intră acum și în grupul de

Proiectul ”Entrepreneurship for doers – Dezvoltare sustenabilă în regiunea Nord – Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 și implementat de Ioanida Turism, Asociația Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din întreprinderile Mici și Mijlocii Suceava si Asociația Generală a Profesioniștilor în Vânzări, în parteneriat cu Loop Operation va fi lansat la Suceava în 22 februarie.

Proiectul ”Entrepreneurship for doers – Dezvoltare sustenabilă în regiunea Nord -Est” are ca scop susținerea înființării a 45 de întreprinderi inovatoare și sustenabile, cu profil non – agricol, precum și a cel puțin 90 de noi locuri de muncă în zonele urbane din regiunea Nord Est.

Acest lucru va fi posibil printr-un program de măsuri integrate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale, arată inițiatorii proiectului.

La acest program vor lua parte 450 de persoane.

Dintre acestea, 45 vor beneficia de finanțare nerambursabilă în cuantum de 178. 000 lei, asistență pentru dezvoltarea unui plan de afaceri, promovare și mentorat.


Intră acum și în grupul de