SUCEAVA 630 ANI-Senatorul PSD Virginel Iordache: Suceava are nevoie de o dezvoltare continuă. Să creăm climatul unei dezvoltări armonioase și să nu ne mai împotmolim în noroiul acesta care nu face bine nimănui


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a transmis, sâmbătă, la deschiderea manifestărilor legate de împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei că trebuie să se discute mai mult despre viitor și că Suceava are nevoie de o dezvoltare continuă, iar cei care sunt acum în diverse funcții să lase orgoliile deoparte și să acționeze astfel încât peste o vreme să se vorbească despre ei la fel de frumos cum se vorbește acum despre înaintași.

 

„Vorbim întotdeauna ceea ce au făcut cei de dinaintea noastră. Aducem cuvinte frumoase strămoșilor noștri și cred că ar trebui să ne uităm ce facem noi”, a spus Virginel Iordache.

El consideră că Suceava are nevoie de o dezvoltare continuă și că trebuie să se dezvolte folosind ca și pilon principal Universitatea „Ștefan cel Mare”, iar la Suceava trebuie să fie un învățământ puternic, un învățământ de calitate.

„Parafrazând pe Ștefan cel Mare din „Apus de Soare” vreau să spun că <<Suceava nu este a noastră, nu este a strămoșilor noștri ci este a celor care vor urma după noi>>”, a spus senatorul PSD.

El a transmis și un mesaj prin care orgoliile politice să fie lăsate deoparte pentru binele zonei.

„Haideți, împreună, să creăm climatul unei dezvoltări armonioase a acestui oraș, a acestui județ, să nu ne mai împotmolim în noroiul acesta care, la un moment dat, nu face bine nimănui.Haideți să punem umărul fiecare, haideți să ne vedem fiecare de pătrățica lui și, atunci, cei care vor urma după noi vor vorbi la fel de frumos despre noi cum vorbim noi astăzi despre cei care au fost”, a transmis Virginel Iodache.

 


Intră acum și în grupul de