Omul de afaceri George Jucan candidează pentru funcția de președinte al PMP Suceava: Știu, vreau și pot să fac din această organizație una dintre cele mai importante din țară


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri George Jucan a anunțat, vineri, că și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene PMP Suceava pentru a asigura unitatea organizației județene, creșterea încrederii electoratului în Mișcarea populară și impunerea PMP Suceava între primele organizații de partid din județ.

Jucan a explicat că este un membru vechi al PMP Suceava, făcând parte dintre primii care s-au alătura grupului de inițiativă și își propune să facă o construcție mai puternică punând accent atât pe vechii membri ai partidului cât și pe cei noi și că va milita pentru o politică a ușilor deschise pentru atragerea de noi membri și simpatizanți explicând poziția, viziunea și proiectele PMP, subliniind că pentru a se identifica puternic pe scena politică județeană PMP nu este dependent de principalii actori politici, PSD sau PNL.

„Am un program de măsuri bine stabilit pe care îl voi prezenta Conferinței județene, având ca prim scop obținerea celui de-a treilea scor electoral din județ la alegerile europarlamentare din luna mai 2019. Voi pune un accent pe implicarea activă a aleșilor locali în activitatea partidului și le voi cere acestora și voi urmări ca în acțiunile politice, aleșii locali PMP să își asume public activitatea parlamentarilor PMP și a conducerii partidului. Am constatat că unii dintre ei încearcă să se distanțeze de președintele Traian Băsescu și cred că este incorectă o asemenea atitudine”, a spus Jucan.

El este convins că până la alegerile europarlamentare va reuși înființarea de organizații în toate cele 114 localități ale județului, în prezent fiind  84 și că se bazează în acest demers pe liderii vechi ai partidului care au pus bazele construcției organizației județene.

„Am demonstrat că pot să reușesc în domeniul privat, iar printr-o bună organizare voi reuși să repun PMP Suceava între primele partide din județ. Știu, vreau și pot să o fac”, a spus George Jucan.

El consideră că organizația PMP Suceava va avea viitor doar dacă la Conferința de alegeri din 10 martie va exista o competiție „corectă, statutară și echitabilă”.

George Jucan are 49 de ani, este om de afaceri din Cajvana, absolvent al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și este un cunoscut al autorităților din landul german Saxonia încă din anii 1990.(N.B.)


Intră acum și în grupul de