PSD Suceava a votat să-l susțină pe Liviu Dragnea la Congres pentru funcția de președinte al PSD. Social-democrații suceveni au decis și să susțină Guvernul PSD-ALDE


Intră acum și în grupul de

Conferința Județeană a PSD Suceava întrunită, vineri, la Cacica, a decis delegații organizației județene la Congresul PSD care se va desfășura în data de 10 martie la București, dar au votat și două rezoluții, de susținere a lui Liviu Dragnea pentru președinția PSD și de susținere a Guvernului PSD-ALDE.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul Conferinței Județene PSD Suceava, s-au aprobat delegații pentru Congresul PSD ce va avea loc la Sala Palatului, în București.

 Organizației județene PSD Suceava i s-a alocat un număr de 106 delegați, fiind unul dintre cele mai însemnate din cele care au fost repartizate tuturor organizațiilor județene și a avut la bază scorurile electorale obținute de organizația județeană și numărul de membri din fiecare județ.

Un alt punct pe ordinea de zi a Conferinței Județene a fost propunerea de modificare a statutului PSD, iar propunerile făcute au fost pertinente și aprobate în unanimitate de către participanți, fără să fie detaliate în comunicat.

În timpul lucrărilor, au luat cuvântul primari, președinți ai organizațiilor locale și consilieri județeni care, în unanimitate și-au exprimat susținerea față de conducerea națională a PSD și față de guvernarea social-democrată făcându-se  apel la unitate, echilibru și intelepciune – elemente esențiale pentru realizarea programului de guvernare propus alegătorilor.

În urma discuțiilor purtate, delegații au hotărât adoptarea a două rezoluții , respectiv o rezoluție de susținere a lui Liviu Nicolae Dragnea la funcția de președinte al Partidului Social Democrat și o rezoluție de susținere a Guvernului PSD-ALDE.

La lucrările conferinței au  participat primarii PSD din județul Suceava, președinți ai organizațiilor locale PSD, consilierii județeni, membrii Biroului permanent județean, parlamentarii suceveni: senatorii Ioan Stan și Virginel Iordache, deputații Maricela Cobuz, Nechifor Cătălin-Ioan și Emanuel Havrici, precum și delegați ai organizațiilor locale din cadrul Organizației Județene PSD Suceava.

(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de