Harșovschi: După scumpirea carburanților, electricității, a gazului, a euro și Robor, guvernarea PSD a anulat trenul Suceava-Constanța, dar și alte trasee județene. Liderii locali ai PSD Suceava tac mâlc


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele organizației municipale PNL Suceava, Lucian Harșovschi, a criticat, luni, modul în care PSD guvernează țara și afectează grav calitatea vieții românilor și, în mod direct, a sucevenilor, dar în schimb aruncă fumigene pentru a acoperi tot ceea ce se întâmplă grav în țară.

Harșovschi arată pe pagina sa de socializare că CFR anulează trenul Suceava – Constanța, singura legatură feroviară a Sucevei cu litoralul românesc în extrasezon precum și alte trenuri pe rute județene.

„La televizor ni se servește zilnic, de către PSD, numai pâine și circ. Zilele acestea având-o pe Codruța Kovesi în prim plan, nu demult schimbarea guvernului și așa mai departe, numai să nu vedem ceea ce se întâmplă în țară.Scumpirea carburanților, a electricității, a gazului, creșterea euro și a Robor-ului afectează toți românii dar eliminarea trenului Suceava – Constanța precum și alte trasee județene ne afecteză în mod direct pe noi”, arată liderul liberal sucevean.

El consideră că este foarte grav ceea ce se întâmplă, mai ales că liderii locali ai PSD Suceava tac “mâlc”.

Lucian Harșovschi își exprimă speranța că poate liderii PSD Suceava se mobilizează și arată că le pasă de soarta sucevenilor și vor aborda pe cei care ne conduc, pentru a reintroduce ceea ce au anulat.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de