Bărbat amendat cu 5.000 de lei, după ce a încercat să treacă Vama Siret cu țigări de 450 lei ascunse într-o mașină


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit, în uma unui control, 300 pachete de țigări, de proveniență ucraineană, ascunse într-o mașină condusă de un cetăţean român în vârstă de 64 de ani.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în seara zilei de 4 martie a.c., în jurul orei 19.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Marin A., în vârstă de 64 de ani, conducând un autoturism marca Citroen.

„În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, echipa de control a descoperit ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul, în spătarul banchetei precum şi în roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 300 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a precizat  comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai spus că țigările în valoare de 450 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. (M.T.)


Intră acum și în grupul de