Acasă Politica Flutur, la Consiliul Național PNL: De ce nu tăiem odată munții decât...

Flutur, la Consiliul Național PNL: De ce nu tăiem odată munții decât cu carioca și nu avem curaj să facem autostrăzi? Au inventat acum că e habitatul urșilor. De scuze suntem sătui!


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Consiliul Național al PNL că o provocare foarte mare a Partidului Național Liberal la care trebuie să răspundă în perioada următoare este cea a discrepanțelor între regiunile istorice ale țării.

El consideră că această provocare a societății românești trebuie să primească un răspuns din partea Partidului Național Liberal.

„Eu cred că noi trebuie să răspundem la câteva provocări. Uneori ne-am grăbit să scoatem guverne din umbră, de la soare, ne-au făcut țăndări programul de guvernare că nici nu am mai ajuns să-l aplicăm”, le-a spus Flutur membrilor Consiliului Național al PNL care s-a întrunit duminică.

El a arătat că pentru reducerea discrepanțelor dintre regiunile istorice ale României este necesar să fie realizate autostrăzi care să străbată munții.

„De ce nu tăiem odată munții decât cu carioca și nu avem curaj să facem autostrăzi? Ce ne spune nouă PSD și uneori și ai noștri? Că vor face, la Iași, în zona de șes o bucățică între Iași și Tg. Frumos? Nu! Tăiați muntele! Că sunt bani europeni și nu-i putem cheltui. Au inventat acum că e habitatul urșilor și nu putem găsi soluții? De scuze suntem sătui!. Liberalii trebuie să vină cu soluții și suntem obligați să o facem”, a spus Gheorghe Flutur.



El a arătat că nu se poate reduce discrepanța între regiuni dacă nu există curajul să fie traveresați munții cu autostrăzi.

„Să să tăiem odată munții aceștia și să ne ducă spre dezvoltare și civilizație mai multă. Este o realitate la care PNL trebuie să răspundă foarte ferm”, a declarat Gheorghe Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version