Deputatul PSD Cătălin Nechifor se întreabă când va începe la Suceava „marea păruială” liberală cerută, în județe, de liderul PNL, Ludovic Orban


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, și-a exprimat, luni, curiozitatea legată de perioada în care se va declanșa, la Suceava, „marea păruială” cerută de președintele PNL, Ludovic Orban, în județele din țară.

„Oare la Suceava când începe marea păruială?”, se întreabă Nechifor pe pagina sa de socializare.

El amintește că liderul PNL,  Ludovic Orban, a declarat la Consiliul Național al PNL desfășurat duminică la București că nu mai vrea să se facă opoziție numai la nivel național sau ca doar unii lideri județeni să facă opoziție, dar numai cu mesaje legate de palierul național și că vrea să vadă fiecare lider județean cum dă cu parul în președintele Consiliului Județean, în primar, în prefect.

„Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”, a afirmat Orban în cadrul Consiliului Național al PNL.(N.B.)


Intră acum și în grupul de