Viceprimarul PNL Lucian Harșovschi reinterpretează sloganul PSD Suceava după ce proiectul parcărilor de reședință a fost respins a cincea oară: Totul pentru ei, nimic pentru Suceava!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi, a reintepretat sloganul organizației municipale PSD Suceava-„Totul pentru Suceava!” arătând că după ce a cincea oară consilierii locali PSD au respins în Consiliul Local proiectul parcărilor de reședință, sloganul trebuie să fie „Totul pentru ei, nimic pentru Suceava!”.

„Astăzi am avut speranța că cei de la PSD, după aprobarea “Registrului Spațiilor Verzi”, se vor ține de cuvânt și vor vota ca sucevenii să beneficieze de amenajarea celor 4364 locuri de parcare propuse de mine”, a arătat Lucian Harșovschi.

El a spus că, din păcate s-a înșelat și că cei de la PSD nu se țin de cuvânt așa cum nu s-au ținut nici de promisiunile electorale.

„M-am înșelat însă.Așa cum au fost păcăliți și românii cu promisiunile lor electorale, tot așa nu s-au ținut de cuvânt nici acum. Concluzia este una singură: TOTUL PENTRU EI, NIMIC PENTRU SUCEAVA!”, arată viceprimarul Sucevei.

Consiliul Local a respins, în ședința de joi, pentru a cincea oară, proiectul de reabilitare a peste patru mii de locuri de parcare din municipiul Suceava. Proiectul a fost blocat de consilierii PSD în lunile iulie, septembrie și decembrie al anului trecut și în februarie 2018.

Proiectul de hotărâre prevede inventarierea și modernizarea a 1.161 locuri de parcare din cartierul Obcini, 361 de locuri de parcare din Zamca, 1.755 din Centru și George Enescu, dar și 1.087 de locuri de parcare din Burdujeni.

Consilierul local PSD Suceava Ioan Gabriel Buciac a declarat, luni, într-o conferință de presă că grupul PSD dorește ca în municipiu să existe un proiect de anvergură legat de parcări, dar unul sustenabil, etapizat, corect, modern și protector al puținului spațiu verde existent.(T.B.)


Intră acum și în grupul de