Brândușel Nichitean, în plenul CJ Suceava, i-a cerut lui Flutur mai multă aplecare pentru realizări pentru că la imagine stă foarte bine. Flutur: Înțeleg că sunteți într-un proces de reabilitare după declarațiile de data trecută


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD Brândușel Nichitean a declarat, vineri, în plenul Consiliului Județean Suceava, la discutarea raportului de activitate al președintelui Gheorghe Flutur, că îl poate nota cu nota plus plus 9 pentru imaginea pe care a făcut-o Consiliului Județean și Bucovinei, dar l-a criticat în ceea ce privește problema realizărilor.

„Stăm rău la capitolul realizări. La acest capitol aș da –6, dacă faceți media, e notă de trecere. Denotă ca dumneavoastră împreună cu noi ar trebui să ne axăm mai mult pe realizări. Vorbele zboară, se duc în altă parte, dar realizările rămân și suntem dispuși să vă ajutăm cu tot ce putem noi pentru realizări”, a spus Nichitean.

În replică, Gheorghe Flutur a spus că trebuie să privească în față toate aspectele.

„Există un cântar care se pune în funcțiune odată la patru ani. Nu cred că trebuie să-l așteptăm. Tocmai în ședința de astăzi vorbeam de niște fapte care sunt notate foarte bine de alții, nu de noi”, a spus Flutur făcând referire la punctajul foarte mare obținut de Spitalul Județean Suceava, dar și la aprecierea Comisiei Europene pentru proiectele din domeniul turismului ale CJ Suceava.

„Eu înțeleg că, de la declarațiile dumneavoastră de data trecută, care erau la 180 de grade față de astăzi, puteți fi într-un proces de reabilitare și faceți această declarație. Vă înțeleg foarte bine”, a adăugat Flutur făcând referire la faptul că Nichitean a criticat în ședința din luna februarie modul în care Guvernul tratează județul Suceava.

Flutur a recunoscut că trebuie să fie realizat mai mult.

„Uneori ne-am dori să facem mai mult. Dacă ne vom putea să fim mai mult auziți de cei care ar putea să ne ajute să ne deblocheze ar fi și mai bine.A făcut ce a depins de noi”, a spus Flutur menționând că, cu toate greutățile, Consiliul Județean a plătit salariații la zi, iar acum are un buget cu o structură importantă pentru investiții.

„Anul trecut a fost un an care pregătea investițiile, anul acesta se materializează.Sigur că se poate și mai mult”, a spus Flutur.(T.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de