Primarul Ion Lungu știe exact când se va retrage din funcție: Mai bine regretat, decât înjurat. Voi candida doar dacă sunt susținut de suceveni


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că un anunț privind o eventuală nouă candidatură la funcția de primar este prematur și că acesta va fi făcut cu șase luni înaintea alegerilor locale din 2020.

El a spus că știe când trebuie să renunțe la a mai candida, atunci când încă încrederea sucevenilor în el va scădea.

„Mai bine regretat, decât înjurat”, a spus primarul.

El a menționat că va candida doar dacă are în continuare susținerea sucevenilor.

„Voi candida doar cât timp sondajele vor arăta că sunt susținut de suceveni”, a spus Ion Lungu.

Primarul a recunoscut că beneficiază, periodic, de cercetări sociologice privind încrederea de care se bucură și că, deocamdată, este susținut de suceveni.

Ion Lungu a făcut aceste aprecieri în condițiile în care a spus că în curând activitatea politică a PNL Suceava se va dinamiza ținând cont că urmează să fie organizate, anul viitor, alegeri europarlamentare și prezidențiale.

Întrebat dacă PNL Suceava va avea un candidat pe locuri eligibile la viitoarele alegeri europarlamentare, Lungu a confirmat, subliniind că organizația liberală suceveană este cea mai puternică din zona Moldovei.

Chestionat dacă viceprimarul Lucian Harșovschi ar putea fi candidatul organizației, primarul a evitat să ofere un răspuns tranșant, dar a subliniat că este foarte mulțumit de activitatea lui Harșovschi în cadrul Primăriei.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de