Acasă Politica Președintele Ligii Aleșilor Locali din PMP Suceava a recunoscut: Mărirea taxelor în...

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PMP Suceava a recunoscut: Mărirea taxelor în Suceava a fost un vot gândit din punct de vedere politic și nu social


Intră acum și în grupul de

Noul președinte al Ligii Aleșilor Locali din PMP Suceava, Dan Dumitru, a recunoscut, marți, într-o conferință de presă că votul acordat de consilierii PMP Suceava în favoarea măririi taxelor locale în municipiul Suceava a fost un vot politic și nu unul social.

Dan Dumitru, consilier local în Preutești, a preluat funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PMP Suceava de la Marian Andronache care a demisionat din această funcție după ce a fost validat președinte al organizației județene PMP Suceava.

Dumitru a prezentat situația Ligii Aleșilor Locali PMP Suceava arătând că aceasta este formată din 70 de consilieri locali și primarul de Pojorâta având reprezentanți în 40 de localități din județul Suceava.

El a spus că va fi o activitate grea pentru această structură a PMP Suceava întrucât are reprezentare în doar o treime din localitățile județului.

„Va fi o muncă foarte grea. Această muncă nu poate fi dusă la sfârșit decât prin disciplină de partid. Disciplina de partid pleacă de sus în jos și de jos în sus”, a spus Dumitru.

El a mai arătat că vor fi și anumite obligații pentru consilierii locali PMP și a dat exemplul din comuna Baia unde s-a constatat „că sunt consilieri care sunt influențați de anumiți membri de partid să facă ceva ce nu dădea bine”.



Întrebat dacă va acționa la fel și în cazul celor doi consilieri locali PMP din municipiul Suceava care au votat pentru majorarea taxelor locale și că nici această decizie nu „a dat bine”, Dumitru a replicat că votul a fost politic și nu social.

„Mărirea taxelor cred că a fost un vot care s-a gândit din punct de vedere politic și nu social”, a spus Dan Dumitru.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version