Cușnir: În Suceava, zăpada se curăță prin topire, iar vara, apa se scurge prin uscare. De ce trebuie sucevenii să plătească parcarea, iar Primăria nu este în stare să asigure scurgerea apei atunci când plouă? Cum a fost semnată recepția lucrărilor când a fost reamenajată această parcare pe bani publici?


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, este intrigat că sucevenii trebuie să plătească pentru a parca mașinile în parcările amenajate de municipalitate, dar că acestea nu sunt curățate, iar după o ploaie de câteva minute parcarea este plină cu apă și proprietarii mașinilor parcate trebuie să ajungă prin apă să recupereze autoturismul.

„ De 14 ani Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PDL-ul vopsit în PNL încearcă să îi convingă pe suceveni cum au modernizat ei orașul, cum au modernizat sistemul de parcări în Suceava, pentru cetățeni bineînțeles. În realitate, Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale”, susține Cușnir.

El arată într-un comunicat de pres că, după ce în lunile de iarnă au arătat cum se curață zăpada prin topire, în lunile de vară ne arată cum se scurge apa prin uscare.

„O ploicică de 10 litri apă pe metrul pătrat a blocat orașul, de exemplu și parcarea cu plată din fața magazinului Bucovina. Asta este Ion Lungu în stare să facă, așa înțelege Ion Lungu că trebuie administrate parcările, chiar și cele cu plată. Când nu plouă afară, sucevenii trebuie să parcheze în noroi și în mizerie și să plătească pentru aceasta 2 lei pe oră”, susține liderul social-democraților suceveni.

El precizează că atunci când plouă afară, sucevenii trebuie să parcheze în apa care depășește nivelul bordurilor și bineînțeles să plătească 2 lei pe oră.

„ Mai ciudat este faptul că și la câteva ore după ce s-a oprit ploaia, parcarea este la fel de plină de apă, deoarece apa nu are unde să se scurgă.  De ce trebuie sucevenii să plătească pentru parcare 2 lei/oră atâta timp cât Primăria nu este în stare să le asigure curățenie în parcare și scurgerea apei atunci când plouă? Cum a fost semnată recepția lucrărilor acum 2 ani când a fost reamenajată această parcare pe bani publici?”, întreabă Cușnir.

El consideră că, din nefericire pentru cetățenii Sucevei, Ion Lungu și Lucian Harșovschi nu au de unde să afle aceste detalii neimportante pentru ei, la ei în birou e uscat și mai grav este că nici nu îi interesează.

„Pentru ei sunt importante înfrățirile, diplomele fără valoare, horele și parangheliile pe bani publici, adică pe banii sucevenilor, nu calitatea vieții sucevenilor”, consideră Cușnir.

Liderul PSD Suceava crede că aceste anomalii nu sunt doar niște mici detalii care ar trebui să pălească în față realizărilor mărețe „marca Lungu/Harșovschi/PDL/PNL”.

„Toate aceste anomalii scad calitatea vieții sucevenilor și scot la iveală incapacitatea tripletei Lungu/Harșovschi/Andronache de a face lucrurile așa cum trebuie, de calitate, temeinic, durabil.  O ploicică de 10 litri pe metrul pătrat blochează modernul sistem de canalizare renovat pe bani mulți și pe nervii sucevenilor tot în perioada în care Suceava a fost administrată de către Lungu și PNL.Noi vom continuă să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm dipretul și ignoranța celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea!”, a conchis Dan Ioan Cușnir.(N.B.)


Intră acum și în grupul de