Ponta despre modificările legilor justiției: Nu modifici legile justiției pe persoană fizică, pentru Dragnea. De ce trebuie să plătească un partid pentru un lider? PSD nu a luat nici lacul Belina și nici nu e acționar la Teldrum


Intră acum și în grupul de

Liderul Pro România, fostul prim ministru Victor Ponta, a declarat, joi, la Suceava, că modificările la Codul Penal și Codul de Procedură Penală se învârt în jurul problemei lui Liviu Dragnea.

„Eu cred că trebuie modificate legi din justiție, dar nu le modificăm pe persoană fizică, adică pentru domnul Dragnea. Nu am cerut să se modifice o lege pentru mine”, a spus Ponta.

El a arătat că un om în fruntea Parlamentului care are probleme serioase cu legea, nu este cel în măsură să modifice legea pentru că e într-un conflict de interese în mod evident.

„Mulți oameni spun: nu suntem de acord cu abuzurile procurorilor, dar nu suntem de acord ca de acum să scape toți hoții ca să scape Dragnea. Eu nu sunt de acord și nu am fost de acord să stau într-un partid care se încolonează în spatele unui om ca să-l salvăm. Eu nu cred că PSD a luat nici lacul Belina, nu cred că PSD e acționar la Teldrum. De ce trebuie să plătească un partid pentru un lider?”, a spus Ponta.
Victor Ponta s-a aflat, joi, la Suceava, unde a început dezvoltarea proiectului politic Pro România, o alternativă la actualele partide clasice, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor fiind desemnat coordonator zonal al formațiunii (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de