PNL lansează campania „Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie” prin care populația e informată despre necesitatea menținerii Pilonului II de pensii avertizând că PSD vrea să transfere 9 miliarde de euro în sistemul public de pensii

Partidul Național Liberal va lansa o campanie națională pentru informarea populației cu privire la necesitatea menținerii pilonului II de pensii, se anunță într-un comunicat al partidului.

Campania este intitulată „Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”.

 

„Este o campanie de informare pentru cetățenii care contribuie la pilonul II de pensii despre intenția guvernării  PSD-ALDE de a realiza un mare jaf”, se arată în comunicat.

Potrivit PNL, guvernarea PSD-ALDE pregătește adoptarea unui act normativ prin care să se mute banii de la Pilonul II de pensii la sistemul public de pensii, adică „să pună mâna pe banii românilor din conturile personale, peste 9 miliarde de euro, şi să-i transfere la sistemul public de pensii”.

 

Campania PNL va începe vineri și se va desfășura până la sfârșitul lunii iunie.

„Vom discuta cu cetățenii pentru a-i informa în legătură cu situația Pilonului II de pensii, vor fi distribuite pliante, se vor strânge semnături din partea celor care susțin această inițiativă, vor fi dezbateri”, a anunțat PNL.(N.B.)