Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor: Intenția PSD de a fura banii românilor din Pilonul II de pensii, devoalată printr-un document oficial.  Acum liderii PSD încearcă să dea vina pe „Acarul Păun”, șeful Comisiei de prognoză


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat, luni, că intenția PSD de a fura banii românilor din Pilonul II de pensii a fost devoalată printr-un document oficial, respectiv Prioritățile legislative ale Guvernului României pentru anul 2018 în care se arată clar că se propune suspendarea plăților la Pilonul II de pensii în perioada 1 iulie-31 decembrie 2018.

„În acest document oficial se arată că clar că ”se suspendă plata 1.07.- 31.12.2018 și contribuțiile CAS sunt încasate integral la bugetul de stat”. Să menționam faptul că a suspenda o plată înseamnă să nu o plătești o anumită perioadă, dar dacă , totuși, o plătești în alt cont înseamnă furt , nu suspendare…!”, a declarat Angelica Fădor pentru NEWS BUCOVINA.

Ea a arătat că după ce presa a devolat acest plan „malefic” al PSD, liderii PSD au negat că există o asemenea intenție și că l-au pus pe șeful Comisiei de prognoză să declare că includerea acestei măsuri a fost o eroare.

„Liderii PSD încearcă acum să dea vina pe „acarul Păun”, șeful Comisiei de prognoză, dar acesta nu avea cum să introducă în Programul legislativ o măsură care nu exista. Deci măsura a fost discutată și liderii PSD încercau să o introducă, pe șest, cum au făcut cu alte măsuri împotriva românilor”, a spus deputatul liberal.

Angelica Fădor a mai declarat că, din informațiile pe care le are, PSD ar dori să proroge cu încă un an această măsură, ceea ce va face ca aproape un miliard de euro, în loc să intre în conturile românilor pentru pensiile suplimentare, vor fi cheltuiți de cei din PSD pe „pomeni electorale”.

Ea a subliniat că ceea ce intenționează să facă PSD cu banii românilor din Pilonul II de pensii confirmă avertismentele PNL și justifică și mai mult campania de informare derulată de PNL privind necesitatea Pilonului II de pensii astfel încât românii să poată beneficia de pensii suplimentare.(T.B.)


Intră acum și în grupul de