Partidul Verde Suceava: Ion Lungu este un foarte bun politician și „bate cam tot ce mișcă în județul Suceava”, dar ca gospodar e la pământ


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației județene a Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, este un foarte bun politician, dar că acesta nu este un bun gospodar.

Într-un comunicat de presă, Acibotăriță arată că referendumul pe care primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, vrea să îl facă privind modul în care se va realizaa în continuare  termoficarea orașului nu este decât o încercare a acestuia de a afla dacă mai are o șansă să ajungă primar în 2020.

El consideră că acest referendum ar fi un fel de sondaj de opinie, făcut din bani publici.

„Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, dl.Lungu este un foarte bun politician. Bate cam tot ce mișcă în județul Suceava. De departe este numărul unul, în schimb, ca și gospodar este la pământ”, precizează Acibotăriță.

Potrivit acestuia, municipiul Suceava și-a distrus înfășișarea în ultimii 14 ani.

„Sub guvernarea Lungu s-au cheltuit sute de milioane de euro fără vreun efect benefic. Un lucru bătător la ochi și acceptat de către autoritățile de control, supraveghere ale statului român”, a conchis Acibotăriță.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de